Polgármesteri eseménynapló

Március 30. Megkezdődött a fogorvosi rendelő külső homlokzatának felújítása, mely magában foglalja a tetőfedésnek, a nyílászárók és reményeink szerint a beltéri ajtóknak a cseréjét, illetve 20 cm-es hőszigetelést kap az épület homlokzata. Tervek szerint új polikarbonát előtetető is felszerelésre kerül a bejárat fölé. 

Április 16. Novara-Coop Kft. tököli telephelyére látogattam, hogy a pályázaton vásárolt traktorhoz tartozó kommunális ki-egészítőkre megegyezzünk a forgalmazóval. 

Április 17. Völner Pál államtitkár Úr, térségünk országgyűlési kép-viselője és a Széles út Kft. felajánlásának köszönhetően, üzem-anyag támogatásban részesítette településünk önkéntes tűzoltó egyesületét, a példás társadalmi felelősségvállalás köszönete-ként. 

Április 19. Sajnálatos tragédia történt az Arany János utcában. Az albérletben élő házaspár, feltehetően szóváltásba keveredett, melyet követően az 54 éves nő szíven szúrta a férjét, aki a helyszínen életét vesztette. Részvétem a hozzátartozóknak. 

Április 24. A Magyar Falu Program keretében vásárolt Kubota M4062 típusú traktort leszállította a forgalmazó és átadták részünkre üzemeltetésre. 

Május 6. Farkas-transz Kft leszállította részünkre a Tökölön vásárolt kiegészítőket az önkormányzat új traktorjához. Az eszközök között megtalálható 3 oldalra billenthető pótkocsi, 2 méter munkaszéleséggel dolgozó rézsűmulcsozó, ami dönthető +90 és -60 fokban, sószóró, illetve a hótolólap beszerzése még folyamatban van. 

Május 9. A III. Kockahegyi Tábortűz Piknik a kialakult járványügyi helyzet miatt nem került megrendezésre, ennek ellenére szerettünk volna kedveskedni a községükben és környéken élőknek, éppen ezért egy élő bejelentkezést szerveztünk a kockahegyről, így interneten tudták követni az érdeklődök Ábra-hám Zoltán zenélését. 

Május 11. 10 órától munkaterület átadáson vettem részt a Tokod-Üveggyári Erkel Ferenc utcában, ahol szilárd burkolatot kap az úttest és a járdafelület is, ezt követően 11:30 órától pedig a Kienle+Spiess Hungary Kft előtti gyalogátkelőhely műszaki átadása következett. 

Május 13. Megkezdődtek a munkálatok az Erkel Ferenc utcában. 

Május 15. Újra megnyitottuk a községi játszótereket. 

Május 16. Üveggyár területén is szerettünk volna kedveskedni egy kisebb karantén bulival és az eredeti ötlet szerint ezt a tömb-házak köré terveztük, azonban nem szerettünk volna kellemet-lenséget senkinek, aki pihenni szeretne vagy épp kisgyermeke van, éppen ezért a volt Üveggyár területéről jelentkeztünk és interneten tudták követni az érdeklődök. 

Május 23. Tokod Nagyközség három településrésszel rendelkezik, éppen ezért erre a napra is maradt egy helyszín, ahol még nem kedveskedtünk a már szokásosnak nevezhető karantén bulival, így Ebszőnybánya következett, azon belül is a tópart volt a hely-szín. 

Május 31. A vasárnapi misét követően, Hősök napja alkalmából megkoszorúztuk képviselő-társaimmal az I. és II. világháborús emlékműveket, valamint a nemrégiben kialakított szovjet hősi emlékművet. A kialakult járványügyi helyzet nem tette lehetővé a nagyobb tömegeket vonzó megemlékezés meg-szervezését.

Bánhidi László – Polgármester

Hibabejelentő

Időpont foglalási kérelem

FONTOS! Ez egy foglalási kérelem, beérkezését követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot! Kérjük mielőtt a kérelmet elküldi nekünk, tekintse meg az intézménynaptárt, hogy szabad-e az ön által választott időpont!

Időpont foglalási kérelem

FONTOS! Ez egy foglalási kérelem, beérkezését követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot! Kérjük mielőtt a kérelmet elküldi nekünk, tekintse meg az intézménynaptárt, hogy szabad-e az ön által választott időpont!