Kék Nefelejcs Nótakör

A Kék Nefelejcs Nótakör 2019-ben 4 új taggal bővült, mindannyian örömmel fogadjuk lelkesedésüket.
Jelenlegi létszámunk 23 fő.

A 2018-as évben megállapíthatom, hogy a nótakör megtalálta igazi arcát és ezt a formánkat igyekeztünk a 2019-es évben még tovább fejleszteni. Lassan-lassan szinte észre sem vettük, de színjátszókörré fejlődtünk. Idei zenés vígjátékunk nagy sikert aratott a tokodi „Idősek napján”, a „Libatoron”, valamint a héregi „Lovasnapon” egyaránt.
Emellett a nótákból, illetve egyéb dalokból összeállított programjaink, fellépéseink is nagy elismerést kaptak. Részt vettünk a „Gyermelyi dalárda” születésnapi ünnepségén, ahol országos hírű zenészek és énekesek között szerepelhettünk. Továbbá a már szinte hagyományossá váló héregi „Március 15-i” rendezvényen való szereplésünk is nagy sikert aratott.
Szereplésünkkel színesítjük tokodi ünnepségeinket, rendezvényeinket is. Az előző évben részt vettünk a „Hősök napján” és az „Elszármazottak találkozóján.”

Hangulatos szerda estéink mellett negyedévenkénti csapatépítő pincepartikon érezzük jól magunkat. Az elkövetkező időszakban is igyekszünk a Kék Nefelejcs Nótakör és Tokod jó hírnevét öregbíteni.

Kolbert Sándor