Idősellátás

Fészek Klub (Idősek Klubja)

2531 Tokod, Deák Ferenc  utca 8.

Telefonszám: +36-30-833-51-16

A klubba várjuk azokat az egyedülálló nyugdíjasokat, akik társaságra és programokra vágynak. Várjuk azokat a nyugdíjasokat is, akik párjukkal élnek és szeretnék a napjaikat nagyobb társaságban eltölteni. Ezen kívül várjuk azokat a 18. életévüket betöltött személyeket is akik betegek, rokkantnyugdíjasok, vagy leszázalékoltak és napjaikat tartalmasan szeretnék eltölteni.

Ízelítő a klub programjából:

Filmnézés, kártyacsaták, társasjátékozás, szalonnasütés, bográcsozás, mentális játékok, heti kímélő torna… Tervezünk még kirándulásokat, nagy beszélgetéseket, dolgos, kézműves napokat,kertészkedést, zenés programokat, stb.

A házi segítségnyújtó szolgálathoz azoknak a jelentkezését várjuk, akik megbetegedtek, és önmagukról otthonukban gondoskodni nem tudnak. Részükre segítséget nyújtunk ápolásukban, gondozásukban; fürdetésben, bevásárlásban, recept felíratásában, kiváltásában, segítünk a közvetlen környezet rendben tartásában, orvoshoz való eljutásban, szociális ügyintézésben.

Étkezési lehetőséget (ebédet) biztosítunk a klubtagoknak és a házi gondozottak részére. Illetve azoknak a szociálisan rászorult személyeknek is, akik az ebédet életkoruk, egészségi állapotuk, fogyatékosságuk miatt önmaguk számára nem képesek biztosítani.

A Dorog és Térsége Szociális Alapellátó Szolgálat – Fészek Klub – (Tokod, Deák Ferenc utca 8.) térítési díjairól érdeklődni lehet személyesen , vagy a fenti telefonszámon.

A Fészek klub dolgozói:

Szívósné Resszer Márta, telephely vezető

Maczenauer Jánosné – házi segítségnyújtás

Kőházi Mariann – gondozónő

Hartyán Éva – gondozónő

Forduljanak hozzánk bizalommal személyesen a Tokod, Deák Ferenc u. 8. sz. alatti klubhelységben,

vagy telefonon a 06/30-833-5116 számon.

Hétfőtől – csütörtökig : 7.30.-16-ig , pénteken 8-14-ig.