Tokodi Nyitott Pincék 2021

A rendezvény beszámolja : itt.

Kedves Borbarátok, kedves követőink!
Hosszas kényszerpihenő és felkészülés után bemutatjuk Nektek a megújult Tokodi Nyitott Pincék rendezvényt! A járványhelyzet enyhülésével a kormányzati szabályozások lehetőséget adnak valamennyiünk számára, hogy 2021. június 26-án hosszú idő után újra találkozhassunk a régió egyik legimpozánsabb kirándulóhelyén, a Tokodi Pincevölgyben. Június utolsó szombatján déli 12 órától az újra összehívott Borkultúra Egyesület tagjai és a tokodi Nagyvölgy helyi borosgazdái megnyitják pincéjüket és présházaikat, és lehetőséget adnak a vendégeknek a különböző fajta nedűk kóstolására, valamint a tokodi pincevölgy és borkultúra megismerésére. A közelmúltban tokodi vállalkozók segítségével megkezdődött a helyi infrastruktúra fejlesztése, így egy új, nagy területű parkoló kényelmesebbé és biztonságosabbá fogja tenni a völgy megközelítését a rendezvény idejére. A borkóstoláshoz emlékpohár és támogatójegy vásárlására 12 órától lesz lehetőség a pincevölgy parkolóterületén, erről hamarosan egy grafikus térképvázlattal is jelentkezünk. A rendezvény ingyenes és szabadon látogatható, a borkóstoláshoz szükséges poharakat és támogatójegyeket azonban azon személyek vásárolhatnak, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Azok, akiknek helyben van pincéjük, lehetőséget biztosítunk a völgybe történő behajtáshoz, azonban a rendezvényen résztvevő vendégeket elöljáróban is kifejezetten kérjük arra, hogy csak a parkolóig hajtsanak be járműveikkel, a pincevölgyet lehetőség szerint hagyjuk szabadon a biztonságos gyalogos forgalom érdekében. A délutáni borkóstolás ideje alatt az Agyag Banda szórakoztatja a vendégeket pincéről pincére járva. Az esti órákban pedig a völgy központjában Lagzi Lajcsi ad koncertet a résztvevőknek, ezt követően pedig RHS Retrodisco következik. A pincevölgyben kialakítandó parkolókról és a pincék elhelyezkedéséről hamarosan további információkkal jelentkezünk.
 
Szervezők
Együtt Tokodért Egyesület
 

Hibabejelentő

Időpont foglalási kérelem

FONTOS! Ez egy foglalási kérelem, beérkezését követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot! Kérjük mielőtt a kérelmet elküldi nekünk, tekintse meg az intézménynaptárt, hogy szabad-e az ön által választott időpont!

Időpont foglalási kérelem

FONTOS! Ez egy foglalási kérelem, beérkezését követően kollégáink felveszik önnel a kapcsolatot! Kérjük mielőtt a kérelmet elküldi nekünk, tekintse meg az intézménynaptárt, hogy szabad-e az ön által választott időpont!